• Needing help with trap

    From Sean Dennis@618:618/10 to All on Mon Apr 5 14:37:03 2021
    Hello All,

    Needing a little help here. I'm using ArcaOS PE 5.0.3. I was attempting to move about 14GB worth of files from my hard drive to a 64GB USB stick last night, I was letting it do its thing overnight. I just checked to see if the process was done and I saw this:

    ===
    Killed by SIGSEGV
    pid=0x0198 ppid=0x0196 tid=0x0001 slot=0x00d3 pri=0x0200 mc=0x0001 ps=0x0010 C:\USR\BIN\CP.EXE
    cs:eip=ffef:0000dfaf ss:esp=00a7:0014ec50 ebp=0014ec9c
    ds=0053 es=0053 fs=150b gs=0000 efl=00000282
    eax=00a7ec2c ebx=0014ee38 ecx=0000001c edx=00000007 edi=0014ee38 esi=0014ecd4 Process dumping was disabled, use DUMPPROC / PROCDUMP to enable it.
    ===

    I have no clue what happened. Any ideas?

    -- Sean

    ... One today is worth two tomorrows.
    --- GoldED/2 3.0.1
    * Origin: Outpost BBS // bbs.outpostbbs.net:10123 (618:618/10)
  • From Kevin Nunn@618:200/1 to Sean Dennis on Tue Apr 6 13:34:51 2021
    SEAN DENNIS wrote to ALL <=-

    Needing a little help here. I'm using ArcaOS PE 5.0.3. I was
    attempting to move about 14GB worth of files from my hard drive to a
    64GB USB stick last night, I was letting it do its thing overnight. I just checked to see if the process was done and I saw this:

    ps=0x0010 C:\USR\BIN\CP.EXE

    No idea, but the only thing I would suggest is to try using os/2 native
    COPY command instead of CP and see if that works.

    Kev

    --- Telegard/2/QWK v3.09.g2-sp4/mL
    * Origin: Razor's Domain/2 BBS (618:200/1)