• webv4 login woes

    From Mortifis@1:103/705 to All on Tue Apr 27 09:24:57 2021
    Ever since I updated to sbbs 3.19 I am unable to login with webv4. When a user tries to login the page refreshes back to Register/Login but the Who's Online sidebar shows the user logged via web. I updated all of the ../exec/*.js files and ran jsexec update as well as the v319 update script. I also went as far as to delete webv4 and grab a new one from the repo, but the issue persists.

    I switched the web ui to the stock runemaster and logins work as expected.
    Just for SAGs I put webctrl.ini in ../webv4/root and the user is prompted with a web server login dialogue but Guest cannot login.

    Any ideas?

    ~mortifis

    ---
    Synchronet AlleyCat! BBS Lake Echo, NS Canada alleycatbbs.com
    * Origin: Vertrauen - [vert/cvs/bbs].synchro.net (1:103/705)
  • From The Millionaire@1:103/705 to Mortifis on Tue Apr 27 05:49:51 2021

    Ever since I updated to sbbs 3.19 I am unable to login with webv4. When a user tries to login the page refreshes back to Register/Login but the Who's Online sidebar shows the user logged via web. I updated all of the ../exec/*.js files and ran jsexec update as well as the v319 update script.
    I also went as far as to delete webv4 and grab a new one from the repo, but the issue persists.

    I switched the web ui to the stock runemaster and logins work as expected. Just for SAGs I put webctrl.ini in ../webv4/root and the user is prompted with a web server login dialogue but Guest cannot login.

    Any ideas?

    ~mortifis

    ---
    ■ Synchronet ■ AlleyCat! BBS Lake Echo, NS Canada alleycatbbs.com


    A weird bug perhaps? I sometimes have the opposite problem Mortifis. I log out and yet it says I’m still browsing the forum.

    $ The Millionaire $
    --- SBBSecho 3.14-Linux
    * Origin: Vertrauen - [vert/cvs/bbs].synchro.net (1:103/705)